Telegraaf

Wilt u een proefabonnement op de Telegraaf?





Toon de proefabonnementen op de Telegraaf

donderdag 11 april 2013

Over de Telegraaf

Met een abonnement op De Telegraaf blijf je op de hoogte van het nieuws in binnen- en buitenland. De meeste mensen vinden het heerlijk om ’s ochtends een krant te lezen. Een krant die je dan kan lezen is De Telegraaf. Er bij veel kranten, en dus ook bij De Telegraaf, vaak proefabonnementen, waardoor je voor een leuk prijsje De Telegraaf voor een bepaalde tijd ontvangt.

 De Telegraaf 

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad van Nederland. De krant verschijnt zes keer per week. Een tijdje kon je de krant ook op zondag lezen, maar daar zijn ze op teruggekomen. Er staat onder andere binnenlands- en buitenlands nieuws in de krant. Daarnaast lees je er veel over sport en het nieuws over de sterren op de pagina Privé. Ook staat De Telegraaf bekend om haar goede financiële redactie. Op de financiële pagina’s kun je het laatste financiële nieuws lezen. Op de vrijdag is er voor de abonnees een bijlage van Vrouw toegevoegd.


 Proefabonnement op deze krant

 De Telegraaf biedt veel verschillende abonnementen aan. Van vaste tot proefabonnementen. De Telegraaf heeft 10 verschillende proefabonnementen. De tijdsduur varieert en bij sommige krijg je er een cadeau bij. Het goedkoopste abonnement kost €12,50. Je krijgt dan ieder weekend gedurende zes weken lang op vrijdag, zaterdag en maandag De Telegraaf. Het duurste proefabonnement kost €30,-. Je krijgt dan doordeweeks De Telegraaf en daarbij een geschenk. Als geschenk kun je kiezen een bioscoopbon, een boek over de koning of een gratis Elf voetbalgids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten